Tarbijakaitseamet: soodsaimat toidukaupa pakub Säästumarket

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Säästumarket.
Rakvere Säästumarket. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Jaanuaris vaatles tarbijakaitseamet hindu: Tallinnas, Tartus ja Viljandis, toidukaupade ja esmatarbekaupade hinnavaatlus pärineb Säästumarketi, Hyper Rimi, Maksimarketi, Selveri ja Prisma kauplustest.

Jaanuaris oli toidukaupade keskmine hind kõige kõrgem Tallinnas Lasnamäe Maksimarketis, Tartu ja Viljandi Maksimarketis, kõige madalama hinnaga kaupa müüakse Tallinnas Säästumarketis ja Prismas ning Tartu ja Viljandi Säästumarketis, kirjutab Maaleht.

Võrreldes eelmise kuuga, langesid hinnad 1,5 protsenti, märgatavalt on langenud piimatoodete hinnad, mille liiter maksis detsembris keskmiselt 10 krooni ja 10 senti, jaanuaris aga 7 krooni.

Teenindusest võrreldi juukselõikuse hindu, Tallinnas vaadeldi Intersaloni, Pronksi ilusalongi, Siiri Leinatamme ilusalongi ning Karvamari ilusalongi ning kõige rohkem maksab juukselõikus Intersalonis, naistele keskmiselt 368 ning meestele 200 krooni.

Tartus vaadeldi hindu Finessi ning Helena ilusalongides, Viljandis Meie Salongis ning Juuksur Lea juures ning kõige odavam on juukselõikus Viljandis, naistelt 80, meestelt 60 krooni.

Keemilise puhastuse hindadest osutus kolme linna seast soodsaimaks Tallinnas asuv Kemox OÜ, kus jaki puhastus maksis keskmiselt 45 krooni, pükste puhastus 35 krooni ning jope oma 85 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles