Premia jagab dividendideks 0,01 eurot aktsia kohta

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult AS Premia Foodsi  juh. esimees Kulda Leis ja nõukogu esimees Indrek Kasela.
Vasakult AS Premia Foodsi juh. esimees Kulda Leis ja nõukogu esimees Indrek Kasela. Foto: Peeter Langovits

Premia Foodsi juhatus on esitanud nõukogule ja korralisele üldkoosolekule heakskiitmiseks ettepaneku jätkata välja kuulutatud dividendipoliitikat ning jagada 2011. aasta eest dividendideks 387 000eurot ehk 0,01 eurot aktsia kohta.

«Premia Foodsi 2011. aasta tulemustega võib rahule jääda, eriti arvestades kalasegmendi planeeritust suuremat kasvu Soome turul. Arvestades järsult tõusnud toorainehindasid, on ettevõtte brutomarginaali tõus tubli saavutus juhtkonna poolt,» sõnas Premia Foodsi nõukogu esimees Indrek Kasela.

«Kahjuks osutusid planeeritust suuremaks Venemaa tootmisüksuse kolimisega seotud ühekordsed kulud, kuid see-eest toimub sealne tootmine alates 2011. aasta juulikuust uues asukohas ja Venemaa üksuse tulemuslikkus vastab kinnitatud eelarvele.

Vaatamata 2011. aastal teenitud tehnilisele puhaskahjumile kavatseb Premia Foods teha aktsionäridele ettepaneku maksta 2011. aasta eest dividende jaotamata kasumi arvelt ja samas mahus kui 2010. aasta eest,» ütles Kasela.

Premia Foods prognoosib 2012. aasta konsolideeritud käibeks 93,5 miljonit eurot, mis tähendab 6-protsendilist käibekasvu. EBITDAd äritegevusest tahab Premia Foods teenida 6,3 miljonit eurot, mis on 10,6 protsenti rohkem kui 2011. aastal. Maksude-eelseks kasumiks prognoosib ettevõte 1,6 miljonit eurot. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles