Soome ehituskontsern palkab Eesti juhi

PM Majandus
Copy
Aivar Juus.
Aivar Juus. Foto: Erakogu.

Soomes kinnisvaraarenduse- ja ehitusega tegelev kontsern WasaGroup Oy värbas oma ehitusettevõttele juhi Eestist: jaanuarist asus ettevõtte etteotsa Aivar Juus.

«Nõudlus kontserni teenuste järele on järjest kasvanud ning uues arengufaasis vajasime tugeva profiiliga tegevjuhti,» kommenteeris üks WasaCon Oy asutajaid, WasaGroupi juhatuse esimees Ari Tyynismaa.

Varem oli ettevõte Juusiga koostööd teinud erinevates ühisprojektides. 

Juusi sõnul motiveeris teda meeskonnaga liituma Wasa Groupi tugev kapitaliseeritus ja ambitsioon lähiaastatel käivet aktiivselt kasvatada. «Usun, et lähiaastate perspektiiv avardab kindlasti võimalusi koostööks ka Eesti ehitusettevõtetega. Tellimuste hulga ja tegevuse kasvades värbame kindlasti uusi töötajaid,» ütles Juus.

25 aastat Soome turul tegutsenud ehitusettevõte WasaCon Oy on osa Wasa grupist, mis on Soome erakapitalile kuuluv kinnivara- ja ehituskontsern. Kontsern on ehitanud Soomes suures mahus era- ja avalikke ehitusobjekte.

WasaGroup viib Soomes ellu ärikinnisvaraprojekte «Wasa360» põhimõttel, mis katab kogu kinnivaraaprojekti elutsükli, alates finantseerimisest ning projekteerimisest kuni ehituse ja hoolduseni. Lisaks WasaConile kuuluvad gruppi projeteerimisbüroo WasaPlan, ehitusfirmaWasaCon ja rendifrima WasaTrade.

Grupi käive oli 2020. aastal 27,7 miljonit eurot, ettvõtte eesmärk on lähiaastatel aktiivselt mahtu kasvatada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles