Wolt rajab Bolti jälgedes oma pimepoe ka Eestisse

Carl-Robert Puhm
Copy
WoltI kuller
WoltI kuller Foto: Tairo Lutter

​Kullerfirma Wolt teatas täna, et plaanib veel enne aasta lõppu tulla Eestis, Lätis ja Leedus välja n-ö pimepoega Wolt Market, mille raames hakatakse pakkuma 1500-2000 toote kojuvedu 15-20 minutiga.

Pimepoed on laod, mis on mõeldud vaid kulleritele, kes kaupu tellijatele kohale tarnivad. Kliente ega teenindajaid nendes ei ole. Juulis alguses teatas Bolt, et arendab teenust nimega Bolt Market, mille abil tarnitakse klientidele toidukaupu oma pimepoodidest 10-15 minutiga.

Kui Bolti jaoks on Tallinn Marketi-nimelise katseprojekti esimene nurgakivi, siis Wolt on teenusega välisriikides juba üle aasta tegutsenud. Esimene Wolt Market käivitati Helsingis 2020. aasta kevadel. Sellest alates on teenust laiendatud Kreekasse ja Soome teistesse linnadesse, peagi lubatakse jõuda lisaks Baltikumile ka Tšehhi, Poola ja Taani.

«Arvestades tagasisidet, mida oleme juba teistest Wolt Marketi riikidest saanud, siis oleme väga enesekindlad. Ootame põnevusega, kuidas Wolt Market Baltikumis vastu võetakse ja tahame selle käigus oma klientide elu veel mugavamaks muuta,» ütles Wolti uute turgude haru asepresident Marianne Vikkula.

Wolti teatel jätkatakse ka jaekettidest toidukaupade kojuveoga. «Wolt Market tekitab meis küll suurt elevust, kuid meie äri nurgakiviks on tugevdada ja laiendada koostööd Rimi, Coopi ja teiste jaekauplejatega,» ütles Wolti Baltikumi ärijuht Simon Runzheimer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles