Circle K jätab maskita ostja teenindamata

Tarbija24
Copy
Circle K tankla.
Circle K tankla. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Koroonaviiruse leviku tõkestamiseks on Circle K teenindusjaamades maski kandmine kohustuslik ning teenindusjaamade töötajatel on õigus maskita kliendi teenindamisest keelduda. Kõikidele külastajatele jagatakse vajadusel maske.

Alates 11. märtsist ei täideta toidutellimusi Circle K teenindusjaamades külastajatele, kes ei kanna maski. «Kliendile, kes on maski unustanud, pakume maski ning kui klient otsustab seda mitte kanda, siis ei saa me tema toidutellimust vastu võtta,» selgitas Circle K kaubandusdirektor Diana Veigel.

Jälgi klientide arvu piirangut

Iga teenindusjaama uksel on Circle K ära toonud maksimaalse külastajate arvu, kes võivad korraga siseruumis viibida. «Palume klientidel jälgida ukse kõrval plakatil olevat klientide maksimumarvu nõuet. Kui maksimum arv kliente on juba poes sees, palume oodata, kuni eelmised kliendid on poest väljunud,» lisas Veigel. 

Lähikontaktide minimeerimiseks saab mootorikütuse ja autopesu eest tasuda ka ilma teenindusjaama sisenemata, kasutades selleks makseautomaati või mobiilimakset. Toidu- ja poekaupu saab teenindusjaama ka e-poest ette tellida või kasutada Bolti mobiilirakendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles