BLRT tütarfirma ostis Soome metallitöötleja

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BLRT grupp.
BLRT grupp. Foto: Toomas Huik

Tööstuskontsern BLRT Grupp ostis metalli müügi ja töötlemisega tegeleva Soome ettevõtte, mis jätkab oma tegevust koostöös tütarettevõttega Elme Metall.

Ostetud ettevõte asub Lõuna-Soome tööstusalal, Parola linnas ja see on asutatud aastal 1983. Täna on ettevõttel olemas metalli töötlemiseks ja lõikamiseks kasutatavad tootmisruumid, vajalik laoinfrastruktuur ning teenindus- ja tootmispersonal.

Elme Metall on tegutsenud Soome turul üle nelja aasta. Kasutades omandatud ettevõtte võimsust, Elme Metall plaanib laiendada kliendibaasi, suurendada realiseerimismahtusid ja parandada müügikvaliteeti.

Elme Metall tegeleb mustast ja värvilisest metallist toorikute müügi ning leht- ja sordimetalli töötlemisega alates 2001. aastast. Praegu kuulub ettevõtte koosseisu 12 müügiesindust, 3 ladu ja 3 teeninduskeskust, mis töötavad kuues riigis: Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Poolas ja Venemaal. 2011. aastal realiseeris Elme Metall 185 tuhat tonni musta ja värvilist metalli. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles