Leiburi juht asub tööle Soome peakontorisse

Marti Aavik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leivategu Leiburi tehases.
Leivategu Leiburi tehases. Foto: Mihkel Maripuu

ASi Leibur juht Ants Promann läheb järgmise aasta alguses tööle Soome Vaasan & Vaasan Grupi värskete leivatoodete ärivaldkonna direktoriks.


Eile Londonis viibinud Promann ei leidnud aega uue ametikoha kohta kommentaare anda, vaid lubas asju selgitada kolmapäeval, kirjutas

Äripäev

.

Seni töötas Promann lisaks Leiburi juhi ametikohale kaheksa aastat ka Vaasan & Vaasan Grupi Baltimaade direktorina. Ta kuulub Vaasan & Vaasan Grupi juhtkonda ja asub tööle peakontoris Soomes, teatas Leibur.

Eesti ühte suuremat pagaritööstust Leiburit on Promann juhtinud 17 aastat.

Promann pole ainuke Eesti suurettevõtte juht, kes Põhjamaades kõrgele ametikohale siirdub. Otepää vineeritehase juht Kaido Kukk edutati 2004. aastal tööle Soome juhtima suurkontserni kuuluvat 13 vineeri- ja spoonitehast.

Eesti Energia endine juhatuse esimees Gunnar Okk sai 2006. aasta alguses Nordic Investment Banki (NIB) asepresidendiks ja administratiivjuhiks.

Eelmise aasta lõpp tõi teate, et endisest Tallinna börsi juhist Gert Tiivasest saab Rootsis börsile mineva investeerimisfirma East Capital Explorer juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles