Net Group: rohkem lapsi, vähem ületunde

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Net Groupi juhatuse esimees Priit Kongo
Net Groupi juhatuse esimees Priit Kongo Foto: Liis Treimann

IT vallas tegutseva Net Groupi juhatuse esimehe Priit Kongo sõnul oli 5-6 aastat tagasi personal noorem ja siis tehti ka ületunde rohkem. Nüüd on firmas aga 80 töötaja peale üle 50 lapse ning fookus on õhuti mujal.

Kongo sõnul on firma koos oma töötajatega kasvanud. Kui algusaastetel ei olnud ettevõttes ööl ja päeval vahet, siis nüüd enam keegi naljalt pikemalt tööle ei jää.

«Kell 5 minnakse väga kindalt töölt ära ja siis korraks kell 10 käiakse veel arvutis, sellist asja enam ei ole, et toimub ühine töö õhtuses vahetuses,» kommenteeris Kongo.

«Noorema töötajaskonnaga ettevõttes on see võimalik, meil ollakse aga pigem hommikul varem kohal. Tegelikult on töö aga see, mida me teeme ja mitte see, kus me käime. Oleme ka oma töötajate suhtes paindlikud ja lubame inimestel töö ajast ajada isiklikke asju: lapsi sõidutada või arstijuures käia,» lisas ta.

Aja juhtimine on Kongo kinnitusel väga oluline. «Olen ise ennast palju hakanud jälgima pärast seda, kui käisin ühel tööaja planeerimise koolitusel. Päeva esimese pooles tuleb ära teha kõik ebameeldivad asjad. Siis on pea värske, sama on inimestega kelle poole sa pöördud.»

Kui tulla tööle pool tundi enne tööpäeva algust, siis jõuab ära teha palju rohkem, kui siis, kui jääda õhtul kontorisse kauemaks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles