Prisma lõpetas Kristiines remondi, alustas Sikupillis

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prisma
Prisma Foto: Sille Annuk

Prisma kauplustekett teatas, et jõudis lõpule Kristiines pea aasta väldanud ümberehitustöödega.

Kristiine Prisma juhataja Viivi Rebane oli tänulik nendele klientidele, kes jäid ehituse vintsutustest hoolimata kauplusele truuks.

Nurinata pikale veninud remont siiski ei läinud. Näiteks kirjutas aasta lõpus lugeja Tarbija24 kaebusteraamatusse järgmised read: «Ära tüütab. Juba mitmendat kuud on müügisaalist osa ära lõigatud, kaupu üles ei leia. Paljudest kaubaliikidest on väljas vaid miinimumvalik, kui sedagi. Omanik läks suure hurraaga kauplust laiendama ja sinna see ongi pooleks aastaks jäänud.»

Rebane teatas toona, et remondi venimise põhjuseks olid tehniliselt väga keerulised ja aeganõudvad tööd.

«Oleme aga tänaseks saanud valmis palju ilusama välimuse ja laiema sortimendiga kaupluse,» võttis kaupluse juhataja täna vintsutused kokku. Samuti edastas Prisma andmed, et külastajate arv päevas ei langenud tööde ajal alla 10 000.

Nüüd, kui kauplus valmis, võiks külastajate arv päevas kasvada mõne tuhande võrra, lootis Prisma keti turundus- ja kommunikatsioonijuht Kadri Lainas.

Remondi käigus uuendati kogu kauplus. Vahetati välja külmkapid, ahjud, poe mööbel, värviti üle seinad ja laed ning uuendati põrandad. Kaupluse pindala kasvas rohkem kui kolmandiku võrra ning avardus ka kaupluses pakutav sortiment.

Remonditolmuga tuleb Prisma klientidel arvestada siiski ka edaspidi. Sikupillis on sarnased uuendustööd juba käima läinud ning kergem remont tuleb ka Lasnamäe Prismas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles