Premia võib maksta kasumist 30 protsenti dividendideks

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Premia Foodsi juht Kuldar Leis.
Premia Foodsi juht Kuldar Leis. Foto: Peeter Langovits

Lähtuvalt ettevõtte nõukogu heakskiitvast otsusest teeb Premia Foodsi juhatus korralisele üldkoosolekule ettepaneku jagada 2010. aasta dividendideks 30 protsenti 2010. aasta 20,5 miljoni kroonisest puhaskasumist.

Premia Foodsi juhatuse esimees Kuldar Leis ütles, et peab oluliseks, kui ettevõttel kujuneks välja kindel dividendipoliitika, millega aktsionärid teaksid tulevikus arvestada.

«Premia Foodsi likviidsuskordajad ning oma- ja võõrkapitali suhe on väga hea ning ettevõttel on piisavalt vahendeid või võimalust kaasata täiendavaid vahendeid investeeringute või laienemiste teostamiseks,» kirjutas Leis börsile saadetud teates.

Ühtlasi teatas ettevõte, et prognoosib 2011. aasta konsolideeritud käibeks 85 miljonit eurot, mis tähendab 10-protsendilist käibekasvu ning puhaskasumiks 1,6 miljonit eurot, mis tähendab 25-protsendilist kasvu võrreldes 2010. aastaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles