Brem: huvi taskukohaste üürikorterite vastu kasvab

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maja Õismäel
Maja Õismäel Foto: Stanislav Moškov

Brem Kinnisvarabüroo üürimaakler Karinee Luik kinnitab, et huvi üürikorterite vastu Tallinna paneelmajades on suur ning üürihinnad Õismäel, Lasnamäel ja Mustamäel on tõusuteel.

Üürilevõtjad toovad põhjuseks asjaolu, et kõik vajalik nagu koolid, lasteaiad ja kauplused on lähedal olemas. Samuti peetakse oluliseks head ühistranspordiühendust kesklinnaga.

«Üürikorterite hinnad on olenevalt piirkonnast kasvanud. Kõige suuremal määral on tõus näha Mustamäel ja Õismäel. Kui Sõpruse puiesteel asuva üürikorteri hind oli möödunud aasta septembris 3200 krooni (204,5 eurot) ning lisaks kommunaalmaksed, siis nüüd on hind 3912 krooni (250 eurot), millele lisanduvad kommunaalmaksed,» tõi Luik näite.

Tõusvaks trendiks on saanud möbleerimata üürikorterid kõige vajaliku tehnikaga. Samuti on hakatud järjest enam tegema omaniku ja üürniku vahelist koostööd, näiteks teeb üürnik remondi ja omanik tasaarveldab selle üüri summast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles