Rakvere LK: Atria meilt liidrikohta ei napsa

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.atria.ee

Rakvere Lihakombinaadi juht Anne Mere ütles, et Atria Eesti uue juhtkonna komplekteerimine nende liidripositsiooni ei ohusta, aga tihendab konkurentsi.


«Ma ei arva, et Atria meie liidripositsiooni ohustab, aga eks ta toob uut pinget konkurentsisituatsiooni ja sunnib meid nutikamad olema,» ütles Mere, kelle sõnul on loogiline, et kolme ettevõtte ühendamine tõi kaasa ka muudatusi juhtkonnas, vahendab aripaev.ee.

«Seda, kui edukaks uus meeskond osutub, näitab aeg,» lisas ta.

Suvehooaeg möödus Rakverel, vaatamata kehvale ilmale, hästi ning uued tooted ja pakendid kasvatasid nii turuosa kui müügimahtu, rääkis Mere sellest, kuidas Rakvere jahtuva majanduse valguses toime tuleb, ning lisas, et tarbimise pidurdumist ja odavamatele toodetele üleminekut on täheldada olnud sügise alguses.

«Jahtuva sisenõudluse tingimustes on meie esmane eesmärk hoida müügimahte.»

Atria, Maks & Moorits, Wõro ja Vastse-Kuuste kaubamärke esindav Atria Eesti on suuruselt teine lihatööstus, mis lisaks liha töötlemisele omab ka sea- ja loomafarme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles