Eesti Raudtee uus juht veel plaane ei jaga

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Prozes / Äripäev

Eesti Raudtee uus juht Sulev Loo jäi riigifirma tulevikust rääkides mõõdukaks ning hakkab plaane visandama hiljem. 

«Eks Eesti Raudtee juhtimine ole ka ettevõtlus,» ütles riigifirma uus juht juuni alguses saadetud avalduse kohta, mille kohaselt plaanis ta peale Tarconast lahkumist hakata tegelema ettevõtlusega.

Loo ei hakanud spekuleerima selle osas, miks just temast sai raudtee uus juht, öeldes, et pressiteade oli ülevaatlik. «Ega mul väga palju lisada ei ole, pean sisse elama ja aru saama, mis seal toimub,» ütles Loo, öeldes, et ta on parajasti puhkusel. 

Esimeseks sammuks peab ta uue meeskonna kokkupanekut ning ettevõttest pildi ette saamist – Eesti Raudtee on üsna keerulises olukorras. Veel tuleb alustada partneritega läbirääkimisi selles osas, kuidas positiivselt edasi minna, ütles uus tegevjuht.  

«Nõukogu avaldas veendumust, et Sulev Loo kui suurte valdkondlike ja erasektori kogemuste ning rahvusvahelise haardega juht aitab edukalt kaasa Eesti raudteel sisuliste muudatuste läbiviimisele ja raudtee reisijate- ja kaubavedude jätkusuutlikule arengule,» ütles nõukogu esimees Raivo Vare pressiteates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles