Neli tegevust, mille abil end motiveerituna hoida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erinevate riikide vahel reisivad inimesed enesekindlamad, avatumad ja kohusetundlikumad.
Erinevate riikide vahel reisivad inimesed enesekindlamad, avatumad ja kohusetundlikumad. Foto: PantherMedia

Entrepreneur.com vahendab nõu nelja kasuliku tegevuse kohta, mis aitavad eesmärkidele pürgimisel pea selge ja motivatsiooni kõrgel hoida.

Sportimine

Füüsiline aktiivsus ei ole hea mitte ainult kehale, vaid ka ajule. Harvardi ülikooli teadlaste uuringu järgi stimuleerib treening ajurakkude tervist ja uute veresoonte arengut. Samuti vallanduvad trenni tehes endorfiinid, mis aitavad kaasa depressiooni ennetamisele ja annavad lisaenergiat.

Reisimine

2013. aastal teadusajakirjas Journal of Personality and Social Psychology avaldatud uuringu järgi on regulaarselt erinevate riikide vahel reisivad inimesed enesekindlamad, avatumad ja kohusetundlikumad.

Lugemine

Olgu lektüüriks elulooraamat või äristrateegiate analüüs - lugemine on alati heaks inspiratsiooniallikaks. Igapäevasele lühikeste sotsiaalmeediapostituste sirvimine on samuti kasulik, kuid pikemate tekstide omastamine aitab kaasa keskendumisvõime ja analüüsioskuste arengule.

Inimestega kohtumine

Facebook, Twitter ja Instagram on küll teinud inimestevahelise suhtluse hõlpsamaks, kuid sotsiaalmeedia ei suuda siiski asendada isiklikke silmast-silma kohtumisi. Võttes aega inimeste jaoks, kes seda väärivad, tasub see ennast ära. Pikemad vestlused inimestega, kelle arvamus sulle korda läheb, võivad olla vägagi inspireerivad ning avada täiesti uusi perspektiive.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles