Olympic laiendab oma tegevust Itaalias

Liina Valdre
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olympic Entertainment laieneb Itaalias.
Olympic Entertainment laieneb Itaalias. Foto: Maksim Toome

Olympic Entertainment Group suurendab 70 protsendile kontserni osaluse Itaalia operatsioone haldavas ettevõttes The Box S.r.l., mis omakorda omandab 100-protsendilise osaluse kümmet väikekasiinot opereerivas ettevõttes Slottery S.r.l.

Olympic Entertainment Group AS (OEG) omandab 20-protsendilise osaluse Itaalia ühisettevõttes The Box S.r.l., suurendades oma osalust 70 protsendile, teatas ettevõte börsile.

Omandatud osa suurus on 40 000 eurot. Kokku on The Box S.r.l. osakapital 200 000 eurot.

OEG tütarettevõte The Box S.r.l. omandab 100-protsendilise osaluse Itaalia kasiinooperaatoris Slottery S.r.l., mille osakapital on 90 000 eurot, eesmärgiga laiendada äritegevust Itaalia turul.

20-protsendilise osaluse omandamine ühisettevõttes The Box S.r.l. toimub OEG äripartnerilt ja kaasosanikult GHolding S.r.l.

100-protsendilise osaluse omandamine ettevõttes Slottery S.r.l. toimub GHolding kontserni kuuluvatelt äriühingutelt Play Inn S.r.l., Soggis S.r.l. ja Elianpas S.r.l. Poolte kokkuleppel tehingu summat ei avaldata. 

Tehingu tulemusena puudub oluline mõju OEG kasumile, varadele ja kohustustele.

Värskelt omandatud Slottery S.r.l. opereerib Milaanos ja selle ümbruses kümmet väikekasiinot kokku 254 mänguautomaadiga.

Slottery S.r.l. on värskelt asutatud ettevõte, mis opereerib kümmet kasiinot ja omab nende opereerimiseks vajalikke varasid ning millel puudub varasem äritegevus ning kohustused.

Tehingute järgselt kuulub OEG-le 70 protsenti ja GHoldingule 30 protsenti valdusettevõttest The Box S.r.l., millele omakorda kuulub 100-protsendiliselt kaks Itaalia turul kasiinooperatsioonidega tegelevat tütarettevõtet - Slottery S.r.l. ja 2012. aasta oktoobris omandatud Jackpot Game S.r.l.

Kokku opereerib The Box S.r.l. tütarettevõtjate kaudu Itaalia turul 12 kasiinot enam kui 350 mänguautomaadiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles