Premia Foodsi Uusikaupunki kalatootmisüksuses oli tulekahju

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Premia Foodsi juht Kuldar Leis.
Premia Foodsi juht Kuldar Leis. Foto: Peeter Langovits

Eile hommikul puhkes tulekahju Premia Foods AS-i, Soomes Uusikaupunkis asuvas kalatootmisüksuses, mis valmistab suitsutatud kalatooteid peamiselt Soome turu jaoks.

Tulekahju likvideeriti sama päeva lõunaks ja inimesed õnnetuse käigus viga ei saanud. Tulekahjust tingitud kahjude ulatus ning võimalik mõju äritegevusele on selgitamisel, teatas firma juht Kuldar Leis.

Uusikaupunki tootmishooned on võetud üürile ning Premia Foods AS-ile kuulub tootmiseks vajalik sisseseade. Nii hooned kui sisseseade on kindlustatud. Lisaks on ettevõttel ka ärikatkemisekindlustus, mis katab saamata jääva kaheteist kuu müügikasumi kuni 6 miljoni euro ulatuses ning kuue kuu otsesed tööjõukulud 1,25 miljoni euro ulatuses.

Premia Foods AS-i peamine kalatootmisüksus asub Eestis Saaremaal. Tootmine ettevõtte Uusikaupunkis asuvas kalatootmisüksuses jätkub osaliselt algaval nädalal.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles