Selver avab uue poe Balti jaamas

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selver
Selver Foto: Toomas Huik

AS Selver ja Tallinna Balti Jaama omanikfirma RealWAY OÜ sõlmisid üürilepingu, mille kohaselt valmib Balti jaama reisikeskusesse uus 850-ruutmeetrine Selveri kauplus. Plaanide kohaselt avab kauplus uksed novembris.

«Selles kesklinna piirkonnas puudub täna korralik toidupood,» põhjendas Selveri keti juht Andres Heinver asukohavalikut. «Balti jaam on Tallinna kesklinna üks olulisi sõlmpunkte, mida läbivad nii rongireisijad kui linna külastavad turistid, samuti asub siin maakonnaliinide bussijaam ning trolli- ja trammipeatus.»

Tulevase Selveri 600-ruutmeetriselt müügipinnalt leiab ligikaudu 6000 erinevat toodet, peamiselt keskendutakse värskele toidukaubale, sealhulgas Selveri Köögi valmistoidule. Kaupluses saab tööd 20 inimest.

Lisaks Selveri kauplusele tegutsevad reisijate terminalis ka restoran, reisibüroo, postkontor, internetipunkt ning teised teenusepakkujad.

Balti jaama omanikfirma OÜ RealWay juhatuse liikme Andrei Ostovi sõnul on ettevõte huvitatud sellest, et Balti jaamast kujuneks atraktiivne ja kaasaegne reisikeskus, mistõttu on Selveriga koostöö igati tervitatav.

«Praegu läbib aastas Balti Jaama ligi 4 miljonit reisijat ning tulevikus kasvab külastajate arv seoses rongiliikluse tihenemisega veelgi. Soovime, et reisijatel oleks nüüd ja tulevikus turvaline ja mugav rongi oodata, sõidupileteid osta ning tarbida huvipakkuvaid ning praktilisi teenuseid,» sõnas Ostov.

Kauplus on hetkel projekteerimisjärgus, ehitaja valimiseks korraldatakse konkurss.

Eesti kapitalil Selveri jaeketti kuulub 40 kauplust erinevates Eesti piirkondades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles