Facebooki ja Samsungi juhid arutasid võimalikke koostöövõimalusi

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebooki tegevjuht Mark Zuckerberg koos Samsungi kaas-tegevjuhi Shin Jong-kyuniga.
Facebooki tegevjuht Mark Zuckerberg koos Samsungi kaas-tegevjuhi Shin Jong-kyuniga. Foto: SCANPIX

Maailma populaarseima sotsiaalvõrgustiku Facebook tegevjuht Mark Zuckerberg kohtus käesoleva nädala alguses Lõuna-Korea pealinnas Soulis Samsungi presidendi Shin Yong Kyuniga, kelle sõnul olid arutlusel infotehnoloogiasektori hetkeseis ning erinevad ettevõtete vahelised koostöövõimalused, vahendab Bloomberg.

Zuckerberg ei soostunud Samsungi Soulis asuvast kontorihoonest lahkudes ajakirjanikele kommentaare andma, samuti ei soovinud tema reisi Lõuna-Koreasse kommenteerida ettevõtte kohalik kõneisik Seikyu Hong.

Enne Samsungi kontori külastust kohtus Zuckerberg ka riigi presidendi Park Geun Hye´ga, kellega pooletunnise visiidi jooksul vesteldi Lõuna-Korea start-up´ide turundamise võimalustest sotsiaalvõrgustikus, teatas Hye ametlik veebileht.

Varasemalt on Samsung ja Facebook teinud koostööd Androidi platvormile mõeldud Facebook Home kasutajaliidese puhul, Samsung koos Taiwani ettevõtte HTC-ga oli esimeste telefonitootjate seas, mis liidest oma telefonides toetasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles