Selver külmutas osa toodete hinnad

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui seni olid Selveris väljas kollased sildid kirjaga «Hea hind» ja oranžid «Partnerkaardisoodustus», siis nüüd lisanduvad veel ühed soodustust lubavad sildid.
Kui seni olid Selveris väljas kollased sildid kirjaga «Hea hind» ja oranžid «Partnerkaardisoodustus», siis nüüd lisanduvad veel ühed soodustust lubavad sildid. Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht

Selveri riiulitele on ilmunud kollased sildid «Püsivalt soodsad hinnad», nii märgib poekett osa tooteid, mille hinnad on mõneks ajaks fikseeritud.

«Püsivalt soodsad hinnad on kõikides peamistes tootegruppides vähemalt viiel tootel (näiteks liha, lihatooted, leib-sai, kodukeemia) ning oleme neid tooteid alates suvest järjest juurde lisanud,» rääkis Selveri pressiesindaja Annika Vilu. Kokku on püsisoodustuses üle viiekümne toote.

Enamasti kehtivad püsivalt soodsad hinnad ligi pool aastat, aga on ka lühema ja pikema perioodiga hindu. «Valime tooted vastavalt sellele, mida kliendid ostavad,» rääkis Vilu. Ta lisas, et loomulikult mõjutab hea hind ja tähistus toote müüki märkimisväärselt.

Selveri esindaja kinnitusel ei mõjuta püsivalt soodsad hinnad ühtegi teist kampaaniat. «Teeme jätkuvalt igal nädalalõpul superhinnad kümnetele toodetele, lisaks hindame nädalavahetuseti alla erinevaid tootegruppe, näiteks raamatuid, riideid või köögivilja.»

Püsivalt soodsate hindade märgistus võeti kasutusele suvel.

Analoogne turundusvõtet kasutab ka Prisma, mis on osade toodete hinnad nö külmutanud ja märgistab neid tooteid sildiga «Hinnagarantii»..

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles