Pro Kapitali käive langes

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pro Kapital.
Pro Kapital. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Pro Kapital Grupi 9 kuu käive oli tänavu 13,2 miljonit eurot ehk 4,5 protsenti vähem kui 2011 samal perioodil. Puhaskahjum oli 4,6 mln eurot, võrreldes möödunud aastase 54,3 miljoni eurose kasumiga.

Kahjum sisaldab 0,8 miljoni euro suurust ühekordset kulu seoses aktsiate noteerimisega börsil ning 0,71 miljoni euro suurust erakorralist kulu seoses õigusvaidlusega Hollandis.

«Ettevõte on hetkel mitme suure projekti arendusetapis ja märgitut arvestades teenis ettevõte planeeritult kahjumi. Suurte arendusprojektide valmimine kestab mitmeid aastaid, vahearuanded peegeldavad lühiajalisi arenguid ja ei kajasta pikaajaliste projektide tsüklilisust,» selgitas ettevõtte juhatuse esimees Paolo Michelozzi börsiteates.

Firma kolmanda kvartali käive oli 3,3 miljonit eurot, võrreldes möödunud aasta 5,8 miljoni euroga. Kahjum oli 1,8 miljonit eurot. Mullu teenis firma samas kvartalis 2,3 miljonit eurot kasumit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles