Glikmanis toimus pereheitmine

Kalev Aasmäe
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leon Glikman.
Leon Glikman. Foto: Peeter Langovits

Eesti ühest suuremast advokaadibüroost Glikman & Partnerid OÜ sel aastal lahkunud noored vandeadvokaadid asutasid oma büroo, kirjutab Äripäev.


 

«Ühel hetkel peab otsustama, kas soovid jätkata olemasolevas struktuuris, alludes teatavatele kehtivatele põhimõtetele, olemasolevate partnerite soovidele, sellisele väljakujunenud mudelile,» rääkis endine Glikman & Partnerid vandeadvokaat Silja Elunurm. «Teine võimalus on ise midagi uut ja lahedat teha. Siis võtadki julguse kokku ja lihtsalt hüppadki pea ees vette.»

Silja Elunurm on üks neist Glikmani büroost lahkunud vandeadvokaatidest, kes alustas möödunud kuul partnerina uues advokaadibüroos Alterna.

Temaga koos tulid Glikmanist ära ka ärinõustamiseosakonna juht Annika Vait ning kahe nädala pärast lõpetab töösuhte menetlusõigusele ning riigihangetele spetsialiseerunud vandeadvokaat Helmeri Indela.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles