Saaremaa tekitas Miami kruiisimessil suurt huvi

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kruiisilaevad Tallinna sadamas. Saarlasedki loodavad varsti sama pilti näha.
Kruiisilaevad Tallinna sadamas. Saarlasedki loodavad varsti sama pilti näha. Foto: Peeter Langovits

Tallinna Sadama esindajate kinnitusel tekitas Saaremaa sadam USAs Miamis toimunud maailma suurimal kruiisiturismimessi külastajate hulgas uue sihtkohana suurt huvi.


AS Tallinna Sadam avalike suhete juhi Sven Ratassepa sõnul tuli Ameerikas Miamis Eesti kruiisiturismi võimalusi tutvustanud Tallinna sadama esindajatele Saaremaa vastu valitsenud suur huvi meeldiva üllatusena, kirjutab Meie Maa.

«Koostöös hiljuti loodud MTÜ Saarte Turismiarenduskeskusega püüame Saaremaad maailma kruiisikorraldajatele aktiivselt tutvustada ning loodame ka saarlaste ettevõtlikkusele ja innovatiivsusele, et Saaremaa muutuks potentsiaalsetele kruiisituristidele endisest veel huvipakkuvamaks,» märkis Ratassepp.

MTÜ Saarte Turismiarenduskeskuse juhataja Villi Pihl ütles, et tänavu on plaanis osaleda veel juunis Suurbritannias toimuval Euroopa suurimal turismimessil, millele pannakse Saaremaa sadama arendamisel suuri lootusi.

«Meie eesmärk on tuua siia võimalikult palju kruiisilaevu,» lausus Pihl, lisades, et ega kohe ei hakka midagi toimima, sest enne on vaja end turul korralikult tutvustada. «Messidel loome kontaktid ja siis mängitakse ka laevade marsruudid ringi,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles