Yahoo juht tutvustas töötajatele uusi suundi ja finantsjuhti

Kalev Aasmäe
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marissa Mayer
Marissa Mayer Foto: SCANPIX

Yahoo tegevjuht Marissa Mayer tutvustas ettevõttele lähiaastate eesmärke ning uut finantsjuhti, kelleks sai turbetarkvarafirma Fortinet endine finantsjuht Ken Goldman.

Ettevõttesisesel koosolekul tutvustas Mayer Yahoo järgmise aastate üldisemaid eesmärke ja plaane, mis peaksid raskustes internetihiiglase uuesti jalule tõstma, kirjutab Reuters.

Mayer soovib anonüümseks jääda soovinud koosolekul osalenud allika sõnul rõhuda veebiteenuste personaliseerimisele ning mobiilse keskkonna arendamisele, tuua tagasi suured reklaamikliendid ja kasvatada Yahoo kasutajabaasi ning samuti vähendada firmasiset bürokraatiat.

Mayeri tüüri juurde asumisega on ettevõtte juhtkonna toimunud mitu muudatust ning lahkunud kaks varasemalt Yahood juhtinud meest - suvel edutult Mayeri vastu kandideerinud toonane asendusjuht Ross Levinsohn ning nüüd Goldmani poolt asendatud eelmisel aastal samuti asendusjuhi kohta täitnud Tim Morse.

Uus tegevjuht on erinevate preemiaprogrammide nagu iPhone'ide kinkimine ja tasuta lõunate pakkumine abil üritanud tõsta Yahoo töötajate moraali. Samas on investorid rahutud, kuna Mayer ei ole veel avalikustanud konkreetset plaani, kuidas ettevõtte käivet ja kasumit tõsta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles