Taavi Kotka lahkub Nortali juhi kohalt

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ITLi president Taavi Kotka.
ITLi president Taavi Kotka. Foto: Sille Annuk.

Alates 5. oktoobrist juhib Nortali Eesti ärisuunda Nortali juhatuse esimees Priit Alamäe. Ettevõtte Eesti organisatsiooni senine juht Taavi Kotka võtab tervislikel põhjustel aja maha. 

«Mul on olnud unikaalne võimalus olla tudengiettevõttena alustanud Nortali arengu ja ka edu osaline. See on hindamatu kogemus. Aga edukas saab olla vaid siis, kui tööd tehakse 100-protsendiliselt ja suure sisemise põlemisega. Pean mõneks ajaks tempo maha võtma ning endale keskenduma,» selgitas Kotka oma lahkumise tagamaid.

Eesti Päevaleht kirjutab täna, et Kotka lahkub, kuna peab kaasasündinud südameklapirikke tõttu operatsioonile minema.

Viimased seitse aastat kogu kontserni arengu eest vastutanud Priit Alamäe ülesannetele lisandub alates 2012. aasta oktoobrist kogu ettevõtte mahust ligi kolmandiku moodustava Eesti ärisuuna arendamine ja kontorite igapäevase töö juhtimine

Taavi Kotka on olnud Nortal Eesti juht aastast 2005. Kokku on Kotka Nortalis töötanud ligi 12 aastat. Viimased 3,5 aastat on Kotka olnud ka Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu president.

AS Nortali juhtkonda lisandub seoses Taavi Kotka lahkumisega Nortali Telekomi äriüksuse juht Kristjan Aiaste. Lisaks Priit Alamäele ja Kristjan Aiastele kuuluvad juhtkonda Jorma Kallio, Andre Krull, Hanno Hussar, Neringa Narbutiene, Juha Olavi Korhonen ja Ando Noormets. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles