BLRT Turu laevatehasel uus juht

Kristina Traks
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: http://www.turkurepairyard.com/gfx/etusivu.jpg

BLRT Grupi Turu laevatehases hakkab peagi tööle meretööstusjuht Vesa Marttinen, kes poole aasta pärast võtab üle kogu Turku Repair Yard`i juhtimise.

Marttinen asub 1. novembrist asub Turku Repair Yard’i asetegevdirektori ametikohale ja 2013. aasta märtsist võtab ta üle  kogu ettevõtte juhtimise.

Marttinenil on 15-aastane kogemus meretööstuses. Enne Turku Repair Yard’i töötas ta Wärtsilä’s asedirektorina osakonnas, mis tegeles laevade teenindamisega kogu nende elutsükli vältel. Enne seda oli ta vastutav rahvusvahelise ettevõtluse eest Aker Yards’i kruiisi- ja praamlaevade osakonnas. Lisaks on ta töötanud muude USA ja Soome meretööstusettevõtete juhtkondades.

BLRT Grupp on Läänemere regiooni üks suurimaid tööstuskontserne. Sel aastal tähistab kontsern oma 100-aastast juubelit. Tänapäeval kuuluvad BLRT Grupi koosseisu kümned ettevõtted, kaasa arvatud 5 laevatehast – Tallinn Shipyard Eestis, Western Baltija Shipbuilding ja Western Shiprepair Leedus, Turku Repair Yard Soomes, Fiskerstrand BLRT Norras.

Turku Repair Yard asutati 1989. aastal, ettevõte liideti BLRT Grupi koosseisu 2007. aastal. Praegu annab ettevõte otseselt tööd umbes 100 inimesele ning lisaks ligi 300 töötajale partnerettevõtetes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles