Tallinna valgustaja nörritab konkurente

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavavalgustus.
Tänavavalgustus. Foto: Liis Treimann

Tallinna välisvalgustust hooldava Heino Haraku ettevõte KH Energia-Konsult on enesele pealinnas edu kindlustanud ka kitsamas nišis – ülekäigurajavalgustite äris, kirjutab Äripäev.


 

Konkurentide sõnul on pealinnas ülekäiguraja valgustitele seatud sellised tehnilised nõuded, mis konkurentsi välistavad.

 «Kui projektidesse on kirjutatud sisse Schrederi IP66 (IP66 tähendab konkreetset kaitseastet mustuse ja vee vastu – toim) ülekäigurajavalgustid, siis nende asendamine on raske, kuna projektides on tavaliselt ka kirjas, et valgusti võib asendada kas samaväärse või paremaga,» sõnas Silmani Elekter üks omanikest Anton Amelin.

Elektroskandia Baltics OÜ juhatuse esimehe Kristo Reinholdi sõnul on Tallinnas tõesti eelistatud Schrederi ülekäigurajavalgustid ning ka tema juhitav ettevõte on neid pealinnas võidetud hangete puhul KH Energia-Konsultilt ostnud.

Reinhold ei näinud samas konkurendi edus probleemi ning lisas, et KH-Energia-Konsult on Schrederi valgustite maaletoojaõigused saavutanud tänu pikale kogemusele ja usaldusele, ning soovitas kõigil sellest eeskuju võtta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles