Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Rakvere toob poelettidele suure valiku sea- ja veiselihast rupse

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Sirje Niitra
Copy
Sea maks.
Sea maks. Foto: RLK

Rakvere Lihakombinaat toob sellel nädalal poelettidele 9 erinevat sea- ja veiseliha rupsitoodet.

Ettevõtte turundusjuht Triin Lõoke ütle, et tootevalik hõlmab nii jahutatud kui külmutatud rupse, mille hulgas on sea- ja noorveise maksastrooganov, seakeeled, seaneerud, sea- ja noorveise maks, sea- ja noorveise süda ja noorveise saba. Tooted on pakitud uudsesse karpi, need on kindla kaaluga, vahemikus 300 grammi kuni üks kilo.

Lõokese sõnul saab tõenäoliselt hitt-toodeteks sea- ja noorveise maksastrooganov, mis on taskukohase hinnaga ning millest on kodus mugav maksakastet või vormiroogasid valmistada.

Kodukokkadele inspiratsiooni andmiseks saavad tootepakendid oktoobris meisterkoka ja FoodStudio omaniku Indrek Kivisalu väljatöötatud hõrkude retseptidega kleebised.

Tootearenduslik uuendus sai võimalikuks tänu 116 000-eurosele investeeringule uude rupside pakendamise liini.

Märksõnad

Tagasi üles