Selver avas eile Tallinna Kaubamajas esimese gurmeekaupluse, mille eesmärgiks on pakkuda traditsioonilisest poevalikust eristuvat delikatesstoitu ning kvaliteetveine.
Piltuudis: Selver avas esimese gurmeekaupluse
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Gurmeekauplus peaks olema esimene valik inimesele, kelle jaoks on hea toit ning kokkamine hobiks või isegi elustiiliks,» rääkis Selveri keti juht Andres Heinver poe olemusest.
Gurmeekauplustes müüakse supermarketi valikust eristuvaid tooteid, mida tarnitakse nii kohalikelt tootjatelt kui teistest maailmajagudest. Poe sihtgrupiks on inimesed, kes armastavad kokata, ostivad uusi maitseid, katsetavad põnevate rahvusköökidega ning hindavad toiduga harmoneeruvat kvaliteetveini. Samas saab poest tellida ka valmis suupisteid erinevateks koosviibimisteks või pidudeks.
Sügisel alustatakse ka koolituste ja degusteerimistega.