Smartposti pakiautomaadid vahetatakse uute vastu välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue põlvkonna pakirobot.
Uue põlvkonna pakirobot. Foto: Cleveron

Smartpost pakiautomaatide keti rajajana tuntud Cleveron OÜ esitleb 19.-20. septembril Brüsselis toimuval posti- ja logistikamessil Post-Expo 2012 uue põlvkonna pakiautomaati-pakirobotit. Peale messi hakatakse uusi automaate kasutama Smartposti Eesti võrgus.

Uue põlvkonna pakirobot võimaldab senisest nelja või enama kordset põrandapinna kokkuhoidu, olles tänu kompaktsusele Cleveroni hinnangul ka konkurentsivõimelisem.

Samuti on uus automaat ka kasutajasõbralikum, kuna uuendatud pakiroboti puhul on väljastusluuk kasutajale mugavas kõrguses, mistõttu ei ole vaja paki kätte saamiseks madalamal asuvate luukide puhul kummardada ja kõrgemal asuvate puhul ülespoole küünitada.

Cleveroni teatel on uue automaadi vastu elavat huvi tundmas juba mitmed rahvusvaheliselt tuntud logistikakontsernid, Eestis hakkab seda peale Post-Expo 2012 messi kasutama Smarposti võrgustik Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles