Kobin: võtsime punti autsaideri

Kristina Traks
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Liis Rüütsalu.
Mari-Liis Rüütsalu. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

«Me oleme Delfis olnud väga tublid nii toote kui äri osas, aga selleks, et meile juured alla ei kasvaks, otsustasime võtta punti outsider'i,» kommenteeris Ekspress Grupi juhatuse esimees Gunnar Kobin turismivaldkonnast tulnud Mari-Liis Rüütsalu nimetamist Delfi Eesti juhiks

«Ma ei arva, et meedia on äri, mida oskavad ainult need, kes on meedias töötanud,» ütles Kobin. «Pigem on lugu selline, et need, kes on pikalt meedias olnud, ei pruugi tihtipeale vaadata asjadele värske pilguga. Vahest on hea, kui laua taha satub keegi, kes esitab ka mõne rumala küsimuse.»

Ta ütles, et Rüütsalu jäi silma ühest algselt hoopis teisest kaadrihanke protsessist ja jättis siis energilise ja avatud inimese mulje. «Siis Ekspress Grupp ei suutnud teda piisavalt motiveerida töökohta vahetama ja seejärel tuligi meile mõte teha talle selline pakkumine, nagu me praegu tegime,» rääkis Kobin. «Online-portaal on 90 protsendi ulatuses turundusäri ja see kogemus on Mari- Liisil olemas.»

Rüütsalu töötab alates 15. oktoobrist Delfi Eesti uue juhatuse liikme ja tegevjuhina. Varem on Rüütsalu töötanud ASis Estravel erinevatel ametikohtadel alates 1998. aastast. Viimati juhtis ta Estraveli turundus- ja kommunikatsioonitegevusi.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles