Toomas Tiivel asub septembris tööle Starmani juhatuse liikmena

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Tiivel.
Toomas Tiivel. Foto: Peeter Langovits

Senine Bauhofi tegevjuht Toomas Tiivel asub alates 3. septembrist tööle telekommunikatsioonifirma ASi Starman juhatuse liikmena, hakates vastutama Starmani klienditeeninduse valdkonna töö korraldamise eest.

Tiiveli peamiseks ülesandeks on arendada Starmani klienditeenindusüksusi ja tagada klientide rahulolu oma teenusepakkujaga.

«Otsustasin Starmani pakkumise vastu võtta, sest kiiresti muutuv telekommunikatsiooni valdkond on mulle alati huvi pakkunud. Starmani kui Eesti ühe juhtiva teenindusettevõtte klientide murede ennetamine ja lahendamine on ülesanne, millega loodan oma senisest kogemusest lähtuvalt edukalt hakkama saada,» lausus Tiivel.

Toomas Tiivel töötas Bauhofi tegevjuhina alates 2011. aasta suvest. Aastatel 2005-2011 juhtis Tiivel mobiilsideoperaatori Tele2 Eesti tööd ja aastal 2004-2005 Hansapanga turundusüksust.

Starmani senine teenindus- ja müügidirektor Jaano Inno lahkub oktoobri alguses ametist, et pühenduda konsultatsiooni- ja koolitusärile ning mentorlustegevusele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles