Riigihangete Keskuse omavalitsuste elektrihankega on liitunud 73 omavalitsust

Kaja Koovit
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elekter
Elekter Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Riigihangete Keskuse korraldatavale riigihankele «Üleriigiline elektrienergia ostmise ühishange omavalitsustele ja teistele asutustele» on kogunenud juba 70 omavalitsust, hankega liitumise tähtaega pikendati augusti lõpuni.

Riigihangete Keskuse juhatuse liikme Margus Lantini sõnul oli  27. augusti seisuga hankega liitunud 73 omavalitsust, 879 omavalitsusasutust ja muud asutust. «Kokku on ühishankes osalejate poolt tarbimisandmeid esitatud ligikaudu 2200 liitumispunkti kohta ning ühishanke mahuks on tänase seisuga ligikaudu 70 000 000 Kwh,» lausus Lantin.

Lantini sõnul on omavalitsustelt puhkusteperioodi tõttu laekunud taotlusi pikendada ühishankega liitumise ja tahteavalduste esitamise tähtaega augusti lõpuni. 

Lantini sõnul on septembri esimese nädalaga planeeritud tarbimisandmete analüüsi ja süstematiseerimisega lõpule jõuda ning hankemenetluse osas olulised otsustused ära teha.  

Septembri teiseks nädalaks on esitatud andmed läbi töötatud ning valitud ka kõige sobivam strateegia elektrienergia ostuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles