Latvenergo avalikustab eraisikute elektripaketid kuu aja pärast

Andrus Karnau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti lipp
Läti lipp Foto: SCANPIX

Läti elektrimüüja Latvenergo teatas, et avalikustab eraisikute hinnapaketid ja liitumisvõimalused 19. septembril.

«Oleme otsustanud nii eraisikutele kui ka kõikidele äritarbijatele suunatud hinnapaketid avalikustada 19. septembril – see annab kõikidele tarbijatele piisavalt aega, et langetada enda jaoks kõige soodsam otsus,» ütles Latvenergo Eesti turu juht Raivo Videvik.

Videviku sõnul peaksid kõik Eesti elanikud tõsiselt tutvuma Eesti Energiaga konkureerivate elektrimüügifirmade pakkumistega ning langetama otsuse pärast põhjalikku kaalumist.

«Järgmisest aastast on kõigil võimalus ise otsustada, kelle käest ja millistel tingimustel nad elektrit ostavad. See on tähtis otsus, mis mõjutab otseselt pere rahakotti,» ütles Videvik.

Videvik lisas, et Latvenergo on suuteline tegema konkurentsivõimelisi pakkumisi ning pakkuma tugevat alternatiivi praegusele elektrimüüjale.

Latvenergo tegutseb Eesti elektriturul 2010. aastast, mil elektriturg avanes suurettevõtetele. Veidi enam kui kahe aastaga on Latvenergo oma positsiooni Eestis pidevalt tugevdanud ja teenindab tänase seisuga umbkaudu kolmandikku avatud energiaturu klientidest. Kui 2010. aastal müüs Latvenergo Eestisse 0,14 TWh elektrit, siis 2011. aastal juba 0,5 TWh, mis moodustab 7 protsenti Eesti elektritarbimisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles