Piletimüüjad väikestesse kohtadesse laieneda ei plaani

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikelinna elanikele võivad piletid jääda kättesaamatuks.
Väikelinna elanikele võivad piletid jääda kättesaamatuks. Foto: Peeter Langovits

Tänases Postimehes avaldatud lugejakirjas kurtis kontserdihuviline türilane, et Türi linnas ei ole võimalik otse kultuurimajast pileteid osta ja ka Piletilevi ega Piletimaailma müügipunkte seal ei ole.

Piletilevi juhataja Jaanus Beilmanni sõnul töötab kaasaegne piletivahendus põhimõttel, et on operaator nagu Piletilevi ja kohalik edasimüüja ehk partner.

«Peame, jah, kurvastusega nentima, et seni ei ole me leidnud Türilt piisava edasimüüja huvitatusega partnerit. Ka partnerina piletivahendusteenuse osutamine on lisatöö ja vaev - nii teeninduslik, vastutuslik kui ka raamatupidamislik ja ilmselt siis ei nähta selles tegevuses piisavalt motiveerivat tulu,» selgitas Beilmann.

Samas iseteeninduslikud piletimüügiautomaadid on tema hinnangul ainult kultuuri- ja meelelahutusürituste piletite müümiseks väga kulukas tehnika.

Piletimaailma assistent Hille Täht ütles, et nemad plaanivad uuel hooajal uute müügipunktide avamist suurematesse maakondadesse ja linnadesse, aga Türi linna müügipunkti rajamiseks pole laekunud siiani ühtegi sooviavaldust.

Mõlema piletimüügi operaatori esindajad nendivad, et piletimüük internetis kasvab igapäevaselt. «Piletilevi.ee müük moodustab kogu müügimahust aasta lõikes keskmiselt 55 protsenti. Koos lihtsa piletiostu ja pileti jõudmisega ka kaasaegsesse nutitelefoni ennustan internetimüügi osakaalu kasvu 2013. aastaks juba suurusjärku 65-70 protsenti,» rääkis Beilmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles