Valitsus vahetas välja kolm haigekassa nõukogu liiget

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Viisemann.
Andres Viisemann. Foto: Liis Treimann

Eesti Tööandjate Keskliidu ettepanekul kutsus valitsus haigekassa nõukogust tagasi Allar Jõksi, Tiit Kuuli ja Kristina Siimari.

Nende asemele nimetas valitsus uuteks liikmeteks Altosaar&Bernadt OÜ juhatuse liikme Aimar Altosaare, ASi Lemminkäinen Eesti juhatuse esimehe Sven Pertensi ja ASi LHV Pank nõukogu liikme Andres Viisemanni.

Haigekassa nõukogu on viimasel ajal olnud jännis asutusele uue juhi valimisega, kuna esitatud kandidaadid pole saanud kokku vajalikku arvu nõukogu liikmete poolthääli.

«Kas nii ruttu juba käiski vahetus? Tean, et tööandjad mind kandidaadiks esitasid, kuid üldiselt olen haigekassa asjadega olnud kursis praegu peamiselt ajakirjanduse vahendusel,» ütles Aimar Altosaar. Kas uuendatud nõukogu saab nüüd haigekassale juhi ära valitud? «Ma loodan, et saab. Nii suur süsteem ei saa olla kaua juhita, määramatus on kõige hullem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles