Eesti spetsialistid koolitasid Gruusia IT-juhte

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sülearvuti.
Sülearvuti. Foto: SCANPIX

IT Kolledži õppejõud viisid läbi Gruusia valitsuse IT-juhtide küberkaitsealast väljaõpet. Esimene koolitusmoodul toimus Eestis, millele järgnesid koolitused Gruusias.

Küberkaitse koolituse eesmärgiks oli Gruusia valitsuse haldusalas töötavate IT-juhtide küberturbe teadmiste tõstmine IT infrastruktuuri (taristu) turvamise ja käideldavuse alal.

«Koolitusel käsitleti riskihaldusel põhinevat infoturbe poliitika loomise metoodikat ja riigi kriitilise infrastruktuuri ettevõtete jätkusuutlikkuse tagamise põhimõtteid,» sõnas IT Kolledži õppejõud ja koolituse läbiviija Paul Leis.

Gruusia Haridus-ja teadusministeeriumi esindaja kohtus IT Kolledžis ka Eesti eKooli esindajatega Üllar Jaaksoo ning Sander Kasakuga. Kohtumise käigus tutvustati Eesti eKooli võimalusi ja räägiti erinevatel oskusteabe küsimustel. Gruusia haritustöötajatele pakkus erilist huvi uuel kooliaastal õpilastele ja lastevanematele loodav eKooli mobiilirakendus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles