Torte on Sirje oma lastele ja lähedastele valmistanud ja kaunistanud juba aastaid, kuid varem ei ole ta selle peale mõelnud, et võiks tortide küpsetamise ja kaunistamisega raha teenida, kirjutab Eili Koitla ajalehes Vooremaa. Siiski sai möödunud aastal ots lahti tehtud, mil tuttava lapse sünnipäeval jäi Sirje kätetöö teistele lastele ja ka nende vanematele silma ning kõik soovisid endale sama ilusat ja maitsvat torti sünnipäevaks saada.
Sirje pole endale kusagil ekstra reklaami teinud ning kõva häälega kuulutanud, et tegeleb tortide küpsetamise ja kaunistamisega. Tema tööd ongi talle reklaamiks ning suusõnalised soovitused töötavadki kõige paremini.
Kui marketingi poolt rääkida, siis Sirje on pildistanud oma torte ja riputanud fotod üles Facebook’i lehele, et talle jääks mingigi mälestus, kuid eraldi ta töid reklaaminud pole.
Tortide küpsetamist ega kaunistamist pole ta otseselt kusagil eraldi õppinud. Abi on olnud nii mõnestki lilleseade koolitusest, mille Sirje läbinud on, kuid kondiitriks pole ta kunagi õppinud. Sellest hoolimata on tagasiside olnud Sirje kätetööle ainult positiivne. Terve aasta jooksul pole keegi tulnud ütlema, et tordi kaunistus pole soovidele vastanud, või pole tort piisavalt maitsev olnud.
Sirje hoolitseb selle eest, et tema tordid oleksid võimalikult maitsvad. Ta tellib iga tordi jaoks spetsiaalselt Selverist toorme ning jälgib, et tegemist oleks eestimaiste toiduainetega. Veel ei kasuta ta munapulbreid ja välismaalt toodud külmutatud marju, tooraine on naturaalne ja alati värske. Vahel on Sirje olnud nõus tegema tordi ka kliendi toodud toorainest, kuid sellisel juhul ta maitse koha pealt vastutust endale ei võta.