Ramirent tühistab aktsiaid

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestis tegutseb Ramirent alates 1994. aastast.
Eestis tegutseb Ramirent alates 1994. aastast. Foto: Elmo Riig / Sakala

AS Ramirent teatas Ametlike Teadaannete vahendusel, et ettevõte tühistab 60,15 miljoni krooni eest aktsiaid.


Ramirendi ainuaktsionär otsustas 27. veebruaril vähendada aktsiaseltsi aktsiakapitali 60 150 000 krooni võrra 60 150 nimelise aktsia nimiväärtusega 1000 krooni tühistamisega. Aktsiaseltsi Ramirent aktsiakapitali suurus pärast aktsiakapitali vähendamise kandmist äriregistrisse on 400 000 krooni, kirjutas

aripaev.ee

.

Möödunud aasta detsembris kavatses seadmeid ja tööriistu rentiv rahvusvaheline firma Ramirent OYj vähendada töötajate arvu kuni 600 võrra, lootes sellega hoida aastas kokku 50 miljonit eurot.

Ramirent AS tegevdirektor Ain Kerem rääkis toona ehitusuudised.net-ile, et aasta jooksul on nad üksjagu töötajaid koondanud ning see protsess jätkub.

Ramirent OYj andis möödunud aasta lõpus 13 riigis tööd 4000 inimesele, neist 720 olid Soomes ning 140 Eestis. Kulude kärpimine oli tingitud ehitustegevuse vähenemisest, mis omakorda kärpis vajadust rentida ehitusmasinaid ja tööriistu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles