Laupäeval selgitatakse parim kalagrillija

Enn Tosso
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Laupäeval selgitatakse Mati Kalapeo raames toimuvatel Eesti meistrivõistlustel kalagrillimises riigi parim kalagrillija.

Suur kogupere-kalapäev, mis kannab esmakordselt nime Mati Kalapidu, toimub Harjumaal, Saue vallas, Hüüru külas, Mati Kalapoe ees. Võistkonnaga võistlema ja pealtvaatajateks on oodatud igaüks, osalemine ja sissepääs on kõigile tasuta.

Kaheksatunnisel rahvalikul võistlusel süütavad söegrillidel võistlustule kuni 15 võistkonda. Võisteldakse kolmes voorus. Esimeses voorus grillitakse M.V.Wooli lõhet ja teises M.V.Wooli turska. Fantaasiavoorus võib grillida kõike, kuid roa kohustuslikuks põhikomponendiks on kala võistkondade vabal valikul. Võistlustööde maitsestamine toimub võistkondade äranägemisel, võistluse maitseainepartner näidistoodetega on Santa Maria. Fantaasiavoorus on lubatud kasutada ka gaasigrilli, fooliumi kasutamine küpsetusprotsessis on keelatud.

Mati Kalapeo korradlavad AS M.V.Wool, Saue Vallavalitsus ja Eesti Võistluse koostööpartnerid on Santa Maria, Reola Gaas, Selver, Campingaz, A.Le Coq, Premia, Fest, Greencoal, Pakendikeskus, Seesam, Respo, Nikon ja Fullnet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles