Skype: me ei oska prognoosida, paljusid kasutajaid see probleem puudutab

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skype'i logo.
Skype'i logo. Foto: SCANPIX

Postimees kirjutas tänases lehes Skype’i kiirsuhtlusteenuse tarkvaraveast, mille tõttu võib programm jagada kasutaja saadetud sõnumeid vestlusega mitteseotud kontaktidele. Kuigi pikka ja põhjalikku kommentaari lubati Skype'i poolt juba nädalavahetusel, saadeti Postimehele pikem asjakohane kommentaar Skype Eestit esindava suhtekorraldusfirma poolt alles täna hommikul. Edastame selle siinkohal täispikkuses oma lugejatele.

«Tänu lähipäevade Skype'i kliendifoorumi postitustele ja meie enda juurdlusele, oleme programmiveale jälile saanud ning töötame usinalt selle paranduse kallal. Probleem tekib vaid siis, kui kasutaja Skype'i programm jookseb kokku tekstivestluse ajal, mille tulemuseks võib mõningatel juhtudel olla see, et viimati sisestatud sõnumid jõuavad Skype'i taaskäivitamisel soovimatu kolmanda osapooleni.

Kuigi me ei oska täpselt prognoosida, kui paljusid kasutajaid see probleem puudutab, usume me, et see number on pigem väike, sest probleem ilmneb vaid väga kindlates tingimustes. Skype'i jaoks on kliendikogemus äärmiselt oluline ning töötame kõvasti käesoleva programmivea parandusega, et lähipäevil see meie kasutajateni tuua.

Skype'i programmiversioonid, kus viga võib esineda: Skype 5.9 ja 5.10 Windowsile, Skype 5.8 Mac'ile, Skype 4.0 Linux'ile, Skype 1.2 Windows Phone'ile, Skype 2.8 Android'ile, Skype 4.0 iOS'ile. Julgustame oma kõiki kasutajaid alla laadima uut Skype'i versiooni, ka käesoleva programmivea parandust koheselt, kui programm neile sellest teada annab.

Vabandame siiralt oma kasutajate ja klientide ees võimalike ebamugavuste pärast.»

Täiendus!

Skype'i uue teate kohaselt on ohus väiksem hulk programmiversioone, kui varasemalt prognoositi.

Ohustatud versioonideks on Skype'i andmetel:

Skype 5.10 Windowsile, Skype 5.8 Mac'ile, Skype 4.0 Linux'ile, Skype 1.2 Windows Phone'ile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles