LHV helistab täna Nasdaqil lõpukella

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV Panga juht Erki Kilu.
LHV Panga juht Erki Kilu. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Täna kell kolmveerand 11 õhtul helistab New Yorgi elektroonilisel börsil Nasdaq sümboolset kauplemispäeva lõppu tähistavat kella LHV Panga delegatsioon.

Kellanupule vajutab LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu, teatas pank.

Lisaks temale kuuluvad delegatsiooni juhatuse liikmed Kerli Lõhmus, Indrek Nuume, Jüri Heero ning Erki Kert ning lisaks veel institutsionaalse maaklertegevuse juht Ivars Bergmanis, maaklertegevuse juht Alo Vallikivi ning turundus- ja meediasuhete juht Andres Kask.

LHV Pank kuulutati selle aasta jaanuaris kolme Balti riigi börsi poolt korraldatava parima börsiettevõtte ja börsi liikme Baltic Market Awards raames parimaks börsiliikmeks, kelleks saab olla Balti väärtpaberiturgudel kauplev pank või maaklerfirma. Parima maaklerifirma auhinnaks oligi Nasdaqi lõpukella helistamine

Samal ajal näidatakse LHV Panka tutvustavat videot ja logo New York Time Square’il NASDAQ OMXi videoseinal, teatas pank. Tseremooniat kannavad tavaliselt üle mitmed telejaamad nagu CNBC, CNN International, CNNMoney.com ja teised.

Wall Streeti kaks suuremal börsil, New Yorgi börsil (NYSE) ja Nasdaqil algab ja lõpeb börsipäev traditsiooniliselt algus- ja lõpukella helistamisega.

Nasdaqi lõpukella on helistanud ka Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles