Kusmin liigub ETKst Baltikasse

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltika nelja brändi hooaja avamise moeshow neljapäeval, 2. septembril 2010 Baltika Kvartali Moelaval
Baltika nelja brändi hooaja avamise moeshow neljapäeval, 2. septembril 2010 Baltika Kvartali Moelaval Foto: Jelena Rudi

AS Baltika juhatuse täiendavaks liikmeks saab alates 1. oktoobrist 2012 Kati Kusmin, kes asub juhtima ettevõtte müügi- ja turundusdivisjoni. 

Uues ametikohas hakkab Kati Kusmin vastutama Baltika brändide Monton, Mosaic, Ivo Nikkolo ja Baltman müügi- ja turundusstrateegia ning Baltika uute müügikanalite strateegia arendamise eest.

«Mul on väga hea meel nimetada alates 1. oktoobrist Kati Kusmin meie müügi- ja turundusdivisjoni juhiks. Baltika eesmärgiks on järgmistel aastatel lisada ennast tõestanud brändikollektsioonidele rahvusvaheline turundusvõimekus ja täiustada meie 100 ja enama poe külastajate ostukogemust. Lisaks oma jaevõrgule arendamisele paneme järgmistel aastatel olulist rõhku multikanalite arendamisele: kõrvuti traditsioonilise hulgimüügi kasvatamisega oleme valmis tegema pakkumisi rahvusvahelistele frantsiisi- ja kontsessioonioperaatoritele ja kasvama e-kaubanduses. Oleme uue töö jaoks tahtnud tuua ettevõttesse välist parimat kogemust ning Kati senine töökogemus ja saavutused on teinud temast meie jaoks parima kandidaadi,» ütles Baltika juhatuse esimees Meelis Milder.

Baltika juhatuse liikmetena jätkavad peadirektor Meelis Milder, brändingu ja jaekaubanduse arendusdirektor Maire Milder, finantsdirektor Maigi Pärnik ning tootedivisjoni direktor Andrew James David Paterson.

Kati Kusmin on hinnatud kaubandusvaldkonna juht, kes on töötanud Eesti Tarbijateühistute Keskühistus, ASis Kalev ja ASis Kalev Chocolate Factory, ASis Tallina Kaubamaja, ASis Hotell Olümpia ja ASis Reval Hotelligrupp. 

Baltika oli tänavu aasta esimese kvartali lõpuks 1 miljoni euroga kahjumis, mis küll oli üle kahe korra väiksem kui kahjum aasta tagasi samal ajal. Baltika on olnud 14 kvartalit järjest kahjumis ja pidanud selle katmiseks vähendama aktsiakapitali, kuna reservid on lõppenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles