BabyCity sai Mustika põlenguga kahju vähemalt viis miljonit krooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju kustutamine Mustika Keskuses
Tulekahju kustutamine Mustika Keskuses Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Täna tulekahjus rängalt kannatada saanud Mustika keskuses asuv lastekaupade pood BabyCity sai kaubakahju ligikaudu viis miljonit krooni, ütles poodi haldava Kotryna OÜ juhatuse liige Ivar Vilmer.

Sellele lisandub remondi ja inventari maksumus, möönis Vilmer aripaev.ee'le.

Juhatuse liige ütles poes kaupa üle vaadates, et visuaalselt on kaup küll alles, kuid beebitarvetel on nii vee- kui vingukahjustusi ja kiht tahma peal. Poe sein on ära põlenud ning sealt paistab vastu valgus, mitte enam teine pood, rääkis juhatuse liige.

Vilmeri sõnul tegeleb kauba ja kahjudega edasi kindlustus. Töötajate saatus pole veel otsustatud, kuid esmalt asutakse nende abiga kaupa üle vaatama.

Täna varahommikul enne kella kuut süttisid Tallinnas Tammsaare teel Mustika keskuse laoruumid, kust tuli levis ka müügisaalidesse. Põhja-Eesti päästekeskuse andmetel toimus põleng 1000 ruutmeetril ning sellel alal kukkus sisse ka keskuse lagi. Põlengu levik on peatatud, praegu käivad Mustika keskuses järelkustutustööd. Kust tuli alguse sai, peab selgitama uurimine. Esialgsetel andmetel võis põleng alata keskuse laoruumist, kus oli tuli kõige tugevam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles