Taskila: keegi ei peaks naabri rahakoti sisu üle arutlema

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tero Taskila
Tero Taskila Foto: Peeter Langovits

«Vahel tekib tunne, et Eestis on 1,1 miljonit inimest, kes teavad minust paremini, kuidas peaks lennufirmat juhtima,» ütles Estonian Airi juhatuse esimees Tero Taskila Õhtulehega vesteldes.

Taskilale on antud ülesanne Estonian Air firma kahjumist välja tuua, selle eest makstakse talle ka palju kõneainet valmistanud palka -33 200 eurot kuus.

«Järelikult olen valinud ja õppinud selgeks õige ameti, mida ka väärikalt tasustatakse. Meie alal on koolitatud inimesi vähe ja seetõttu on ka teatud nõudlus,» kommenteeris Taskila, kes alustas karjääri lennunduses tehes Turu lennuväljal tasuta tööd.

Kahjumit ei ole Estonian Airil õnnestunud aga vältida-mida rohkem lennukid lendavad, seda rohkem kulub kütust ja dollari kurss, milles kütusehindu arvestatakse, on praegu euro suhtes kõrge. «Kütuse hind on umbes kolmandik meie kuludest, seega ülituntav osa,» märkis Taskila.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles