Air Balticu juht: firma müüs varem pileteid liiga odavalt

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Air Balticu lennuk.
Air Balticu lennuk. Foto: SCANPIX

Läti lennufirma Air Baltic on varem müünud pileteid liiga odavalt, mis oli ettevõtte suure kahjumi peamine põhjus, ütles firma tegevjuht Martin Gauss.

Gaussi sõnul on inimestel aga tekkinud vale arusaam, nagu oleks Air Baltic muutunud palju kallimaks. Ta väitis, et piletihinda on kergitanud põhiliselt Riia lennujaama kehtestatud turvamaks ning et Airbalticu piletid on endiselt tunduvalt odavamad kui traditsioonilistel lennufirmadel.

Gauss selgitas, et Air Balticule on võimalik endiselt saada ka väga odavaid pileteid, mis maksavad näiteks 19 latti. Aga siis ei maksa seda loota järgmiseks nädalaks, vaid nelja-viie kuu pärast.

Gaussi sõnul sattus Air Baltic suurde kahjumisse just seetõttu, et müüs liiga odavaid pileteid. Kuna firma ei taha ega saa enam kahjumiga töötada, siis peab piletil olema õige hind, kuid ikkagi on see Riiast odavaim lennuvõimalus, toonitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles