Kinnisvarafondi valitseja KOBE Asset Management sai tegevusloa

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil kinnisvara allahindlus Tartus..
Pildil kinnisvara allahindlus Tartus.. Foto: Margus Ansu.

Finantsinspektsioon andis KOBE Asset Management ASile fondivalitseja tegevusloa. Ettevõte hakkab valitsema kinnisvarafonde ning lisaks osutama kinnisvaraga seotud nõustamise ja vara valitsemise teenuseid.


KOBE Asset Management ASi juhatusse kuuluvad Jüri Kuusk ja Andres Rjabov ning nõukogusse Veljo Kuusk, Kaire Kopli ja Tauno Muide. Firma ainuaktsionäriks on KOBE Holding OÜ.

Investeerimisfondide valitsemiseks on vajalik Finantsinspektsiooni tegevusluba, mille inspektsioon on varasemalt väljastanud aktsiaseltsidele Avaron Asset Management, Danske Capital, Eften Capital AS, ERGO Varahalduse AS, GILD Fund Management, GILD Property Asset Management, Hansa Investeerimisfondid, Kawe Kapital, LHV Varahaldus, Limestone Investment Management, Nordea Pensions Estonia AS, Redgate Varahaldus, SEB Varahaldus, Trigon Alternative Funds ja Trigon Funds.

Fondivalitseja põhiliseks tegevusalaks on fondide ja väärtpaberiportfellide valitsemine:osakute väljalaske ja tagasiostmise korraldamine, fondi vara investeerimine, vara üle arvestuse pidamine ning muu asjakohane tegevus. Üks fondivalitseja võib valitseda mitut fondi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles