Annus: ma pole selgeltnägija

Enn Tosso
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile oli Merko Ehituse aktsionäride koosolek, kus Toomas Annus kaitses end muu hulgas maadevahetuse kriminaalasjas tõusnud kahtlustuste eest..
Eile oli Merko Ehituse aktsionäride koosolek, kus Toomas Annus kaitses end muu hulgas maadevahetuse kriminaalasjas tõusnud kahtlustuste eest.. Foto: Peeter Langovits.

Ehitusettevõtte Merko asutaja Toomas Annus ei soovinud prognoosida homme so. 19. juunil toimuva maadevahetuse protsessi lõppotsust.

Postimehe küsimustele protsessi kohta vastas ta lühidalt: «Ma pole selgeltnägija.»

Toomas Annuse ning tema ettevõtte AS Järvevana kaitsja vandeadvokaat Leon Glikman ei soovinud samuti oma prognoosi avaldada, väites, et ei pea enne homset (19. juuni) istungit kommentaaride andmist õigeks.

Riigiprokuratuur esitas Annusele süüdistuse maadevahetuse kriminaalasjas 2009. aasta aprillis. Annust süüdistatakse altkäemaksu andmises Rahvaliidu endistele ministritele Villu Reiljanile ja Ester Tuiksoole ning endisele maa-ameti juhile Kalev Kangurile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles