SEB tegi oma töötajate lastele mängutoa

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängutuba
Mängutuba Foto: SCANPIX

SEB avas täna oma peamajas mängutoa, kus töötajate lapsed saavad igal tööpäeval puhata ja mängida seni, kuni nende ema-isa töötab.

«Lapsevanema elu on tihtilugu suur logistiline ülesanne, seda eriti kooli ajal. Lapsevanem peab töökohustuste kõrvalt muretsema, kus  laps saaks kooli ja trenni või kojusõidu vahel turvaliselt aega veeta. Suvele ja eelkõige järgmisele õppeaastale mõeldes avame täna SEB peamajas mängutoa oma töötajate lastele, mis on avatud igal tööpäeval ning kus saab laps puhata ja mängida või teha koolitükke, kui ema-isa töötab,» ütles SEB juhatuse esimees Riho Unt.

Mängutoa avamise puhul on SEB peamajas täna ema-isaga tööl kaasas 150 last, et lisaks mängutoaga tutvumisele saada teada, millega nende  vanemad iga päev tegelevad. «Töötajate lapsed on alati SEBsse oodatud, kuid paljudel töökohtadel, nagu pangatellerid, on lastel keeruline aega veeta. Oma töötajate laste mugavamaks vastuvõtmiseks saigi spetsiaalne tuba loodud. Kui mõni Eesti tööandja soovib oma töötajate lastele midagi samalaadset luua, siis oleme hea meelega nõus oma kogemusi jagama,» lisas personali ja koolituse divisjoni asedirektor Mai Liis Veinjärv.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles