Eesti idufirma GateMe alustab tegevust Silicon Valley´s

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Cathouse
Ööklubi Cathouse Foto: Konstantin Purask

Eestis loodud ja Tehnopoli Startup Inkubaatoris tegutsev start-up GateMe jäi silma Silicon Valley riskikapitalistidele, kes premeerisid ettevõtet võimalusega alustada tasuta tegevust USA nutiettevõtete epitsentris.

Tallinna Teaduspargis Tehnopol lõppes neljapäevane iduettevõtete treeningprogramm Go Global Silicon Valley Startup Camp, kus osales 10 Eesti alustavat ettevõtet. Treening lõppes ettevõtete esitlusega, mille alusel valisid nimekad Silicon Valley investorid välja parimad.

Parima kolme ettevõtte hulka kuulusid uudsete parkimislahendustega tegelev IPS, kvaliteediseire andurite arendaja OptoFluid ja ööklubide nimekirjahaldustarkvara arendav GateMe.

Parimaks tunnistatud GateMe auhinnakomplekt sisaldas kaheks kuuks tasuta kontorit Silicon Valleys asuvas US MAC kiirendis, mentorlust parimatelt äriekspertidelt ning 2000 dollarit turu-uuringuteks.

GateMe asutaja Janar Merilo sõnul tuli selline tunnustus täpselt õigel ajal.«GateMe tegutseb täna Eestis, Inglismaal, Soomes, Lätis ja Leedus. Vaikselt oleme kanda kinnitamas ka USA-s. Saadud auhind annab meile selle sammu tegemiseks hea tõuke.»

«Kindlasti ei jookse me USA turule ummisjalu. Enne paneme paika eesmärgid ja siis läheme kohale. Investoritelt saadud tagasiside põhjal oleme kindlad, et suudame USA-s ettevõtte käima tõmmata,» lisas Merilo.

Go Global Silicon Valley on intensiivne treeningprogramm, mille raames saavad ettevõtted nõu parimatelt, et lihvida oma eesmärgid ja esitlus investoritele sobilikuks. Samuti annab programm ettevõtetele võimaluse esitleda enda mainekatele USA investoritele.

GateMe arendab promootoritele ja ööklubidele suunatud listihalduslahendusi, mis aitab oluliselt lihtsustada muusika- ja meelelahutusürituste korraldajate tööd. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles