Konkurendid: EASi hanke tingimused soosivad Overalli võitu

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konkurendid: EASi hanke tingimused soosivad Overalli võitu.
Konkurendid: EASi hanke tingimused soosivad Overalli võitu. Foto: SCANPIX

Mitme kontoritehnika müüja hinnangul on EASi printerkombainide hanke nõudmised sellised, mis välistavad enamiku irmasid, Overalli juhi sõnul on hea tahtmise korral ka teistel võimalus osaleda, kirjutab Äripäev.

5. juunil lõppevas hankes soovib EAS soetada kolm uut printerkombaini ja saada senisele kümnele masinale hooldust.

Kris Grupi juhi ja omaniku Kalev Kalma sõnul on tehnilistes tingimustes nõutavad Uniflow’ tarkvara, Canoni MEAPi litsents ja eestikeelne puutepaneel asjad, mida saab pakkuda ainult Canoni tooteid müüv Overall, see välistab aga Kris Grupi osalemise hankel.

Konica Minolta Baltia Eesti filiaali juhataja Margus Vaino saab ühest küljest aru, et Uniflow on kunagi väga kalli raha eest ostetud ja natuke peab ette mõtlema, kui kogu aparatuur välja vahetada.

EASi infotehnoloogiaüksuse direktor Marko Arula põhjendas tingimusi sama argumendiga, et Uniflow’ tarkvara on sutuses juba kasutusel, sealhulgas on ostetud ka tarkvaralitsentsid ja ühilduvad kaardilugejad olemasolevatele printeritele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles